8/3/08

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κατά την 1η Γενική Συνέλευση του Ναυτικού μας Ομίλου που έγινε την 20/2/2008, συζητήθηκαν:
1. Οι σκοποί και ο τρόπος δραστηριοποίησής μας, μέσω της δημιουργίας ομάδων που θα αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του Ομίλου, καθώς και τυχόν συνεργασίες με άλλους ομίλους και περιβαλλοντικές οργανώσεις.
2. Η όσο το δυνατόν ταχύτερη αξιοποίηση του οικοπέδου (καθώς απαιτούνται χρήματα για τη στέγαση του γραφείου του Ναυτικού Ομίλου).

Ακολούθησε η ψηφοφορία για την ανάδειξη του 1ου Διοικητικού Συμβουλίου, κατά την οποία εκλέχθηκαν και συγκροτήθηκαν ως σώμα οι κάτωθι:

Δ.Σ.
Πρόεδρος Μπουραντάνη Ελένη
Αντιπρόεδρος Κωνσταντάτος Μάκης
Γραμματέας Πέρρος Ντίνος
Ταμίας Μεταξάς Κωνσταντίνος
Μέλος Φούντα Εύη
Μέλος Χρυσαειδή Ανδριανή
Μέλος Μπουραντάνης Βασίλης

Αναπληρωματικά Μέλη:
Κατσιφής Βασίλης
Ταμπακόπουλος Χρήστος

Εξελεγκτική Επιτροπή:
Ασημακόπουλος Παναγιώτης
Παραδεισιάδης Ηλίας


Το νέο Δ.Σ. αποφάσισε, τηρώντας το καταστατικό, να συνέρχεται μία φορά τον μήνα σε χώρο που θα ανακοινωθεί. Όλοι, και κυρίως τα μέλη του Δ.Σ., πρέπει να είναι παρόντα εκεί, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο μπορεί να προχωρήσει ο Όμιλος μας στο δύσκολο, αλλά και συναρπαστικό, του εγχείρημα.

Πιστεύουμε στη συνεργασία και ενεργή συμμετοχή όλων στα δρώμενα και τις διαδικασίες του Ναυτικού Ομίλου προκειμένου να δραστηριοποιηθούμε δυναμικά και να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που μας δίνονται.

Τέλος, παρακαλούνται όλα τα μέλη όπως καταβάλουν την συνδρομή τους, γιατί από αυτήν εξαρτάται η επιβίωση του Ομίλου μας. Σας γνωρίζουμε, επίσης, ότι για ό,τι νεότερο θα ενημερώνεστε τακτικά με επιστολή. Επιπλέον, ευπρόσδεκτα είναι πάντοτε νέα μέλη.