30/1/08

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ




ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Τον Ιούνιο του 2005 με πρωτοβουλία του κ. Βασίλη Μπουραντάνη, προέδρου του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Η ΓΑΛΗΝΗ» στην Ερμιονίδα Αργολίδας, έγιναν οι πρώτες προσπάθειες για την δημιουργία ενός Ναυτικού Ομίλου στην περιοχή. Βασικό ανθρώπινο δυναμικό ήταν κυρίως τα μέλη του Εξωραϊστικού Συλλόγου που με ενθουσιασμό συντάχθηκαν υπέρ της δημιουργίας του Ναυτικού Ομίλου. Όλη η διαδικασία ξεκίνησε κυρίως από νέα άτομα που είχαν την όρεξη να δημιουργήσουν κάτι καινούριο με βασικό γνώμονα την σύσφιξη των σχέσεων, τις αθλητικές δραστηριότητες, την προστασία και ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος καθώς και την ψυχαγωγία. Ο δικηγόρος, κ. Φώτης Σταθόπουλος, προθυμοποιήθηκε να συντάξει το καταστατικό του ομίλου ως μέλος κι ο ίδιος. Έτσι ξεκίνησαν διάφορες επαφές με τον λειμενάρχη της Κοιλάδας και λοιπά άτομα, τα οποία πρόθυμα βοήθησαν στην διαμόρφωση του Ομίλου.
Επί του παρόντος, έχει ξεκινήσει η διαμόρφωση του χώρου που νοικιάσαμε στην είσοδο της Κοιλάδας, οπού θα φτιαχτεί το τοπικό γραφείο.

Ο όμιλος με ούριο άνεμιο ανοίγει τα πανιά του, με τα ιδρυτικά του μέλη να τον καθοδηγούν προς την ανοιχτή θάλασσα.

Ευχαριστούμε όλους για την πολύτιμη συμβολή τους και περιμένουμε και νέους με ιδέες και όρεξη να ολοκληρώσουμε το όραμά μας.